srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Učno-vzgojno delo v domu

Učno-vzgojno delo v domu

Člani vzgojiteljskega zbora so: Janko Pogorelčnik (direktor ŠCV), Peter Rozman (ravnatelj ŠSGO), Simona Ograjenšek, Žiga Mrak. Člani glasujejo in odločajo glede ukrepov v Dijaškem domu.

Dijaki, ki bivajo v dijaškem domu, so skladno z normativi razporejeni v eni vzgojni skupini, ki obenem tvori tudi domsko skupnost. V vzgojni skupini je 15 dijakov (3 iz projekta Zahodni Balkan in 12 dijakov in dijakinj iz Slovenije, Kazahstana, Srbije, Ukrajine, Rusije, Severne Makedonije).

Urnik neposrednega dela z dijaki je pripravljen na osnovi delavnega in domskega reda ter urnika učnih ur. Vzgojitelj je prisoten vsak dan v tednu od 14. do 22. ure, ob praznikih od 18. do 22. ure. V Dijaškem domu sta dva vzgojitelja, Simona Ograjenšek in Žiga Mrak.

Učne ure potekajo v ponedeljek, torek in četrtek v Dijaškem domu od 16. do 17.30 ure. Ob sredah imajo učne ure na šoli (tečaj slovenskega jezika). Ob ponedeljkih se čistijo in pregledajo sobe. Za dijake organiziramo tudi športno rekreativne dejavnosti: fitnes – redna vadba dijakov pod nadzorom trikrat na teden, plavanje. Nekateri dijaki imajo individualne treninge po dogovoru.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Štu-dij dom
Efenkova 61a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660