11. Medgeneracijski festival

V soboto, 20. 5. 2023, se je v okviru 11. Medgeneracijskega festivala odvijal velik plesni dogodek Ulica pleše, ki ga vsa leta koordinira Maša Kolšek, letos pa sta zaradi velikega zanimanja za sodelovanje pri organizaciji sodelovali tudi Lucija Boruta in Lidija Praprotnik.

Na dogodku se je s svojimi plesnimi točkami predstavilo preko 250 plesalcev iz različnih plesnih šol, skupin in društev, ki delujejo v Velenju in okolici. Prostovoljci Šolskega centra Velenje so se tudi tokrat predstavili skupaj s stanovalci Doma za varstvo odraslih in zaplesali v ritmih Magnifica.

Ob koncu dogodka je sledila skupna plesna točka z naslovom »Velenje pleše«, v kateri je lahko zaplesal kdorkoli je želel in tako je Titov trg preplavila množica navdušenih plesalcev.

Na sobotnem dogodku sta s predstavitvenima stojnicama sodelovali tudi  Zdrava šola iz Šole za storitvene dejavnosti ter Elektro in računalniška šola, ki je predstavila dva projekta: Podnebne spremembe in trajnostni razvoj v VIZ ter Zdravo šolo.

Galerija slik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed et nisi sit amet erat egestas vulputate eget vitae odio. Mauris consequat luctus tristique. Ut quis odio sed neque sollicitudin laoreet. Aliquam ligula nibh, commodo in condimentum suscipit, sagittis ac tortor. Sed arcu ex, luctus at maximus sed, cursus congue metus. Nunc semper tempus molestie. Donec tempus justo ante, at efficitur sem gravida pharetra. Vestibulum porta convallis faucibus. Vestibulum id auctor lectus.
sl_SISlovenian