srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Dan za radovednost – predinformativni dan v Velenju

Dan za radovednost – predinformativni dan v Velenju

Letos že deseto leto zapovrstjo v Velenju organiziramo predinformativni dan, ki smo ga poimenovali Dan za radovednost, namenjen je vsem dijakom zaključnih letnikov, kakor tudi vsem drugim zainteresiranim obiskovalcem.

Dijaki, ki ta dan nimajo pouka, se morajo udeležiti vsaj pet različnih predstavitev (razpored predstavitev). Poleg predstavitev fakultet, višjih in visokih šol, vam priporočamo tudi udeležbo na predstavitvi Vpisne službe UM, ki vam bo podrobneje predstavila vpisni postopek, predavanju Kariernega centra LJ pod naslovom Kateri študij izbrati, če ne vemo, kaj bomo delali jutri, predstavitev Zavoda za zaposlovanje, na temo Zaposlitev ali nadaljnji študij, predstavili pa se bodo tudi Študentski domovi in razložili postopek sprejema.

Posebej pa bi radi dijake opozorili na ureditev digitalnega potrdila za vpis – certifikata, s katerim bodo lahko svojo prijavo za vpis elektronsko podpisali. Zahtevo za certifikat ČITLJIVO izpolnijo, oddali pa jo bodo lahko skupaj z osebnim dokumentom, naslednji dan, v četrtek, 25. 2. 2018 od 9.00 do 12.00, v pisarni svetovalne službe v pritličju gimnazije, oz. lahko to uredijo tudi na UE Velenje.

Želimo vam, da na ta dan pridobite veliko informacij, ki vam bodo v pomoč pri vpisu.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Štu-dij dom
Efenkova 61a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660